Posts

Showing posts from 2008

Usher-Best Things Vol 1-(Bootleg)-2008

Image
http://www.iptorrents.com/download.php/137162/Usher-Best_Things_Vol_1-%28Bootleg%29-2008-BbH.torrent


ni ha try download http://www.snapdrive.net/files/252858/Usher-Best_Things_Vol_1-%28Bootleg%29-2008-BbH.rar

aku rar kan file sebab .torrent tak leh nak uplaod kat web ..


Pernah korang dengar lagu ni,

jadi aku post torrent ni yang aku ambil dari iptorent







BbH
2K8

ALWAYS.AFTER
THAT.GREEN

asc/
X!.BbH

:BROS: B4: HOES:

:RELEASE.iNFORMATiON:

Usher - Best Things Vol 1

Usher Artist
Best Things Vol 1 Album
R&B Genre
n/a Label
BbH Morgoth Mp3 Scene Releaser Ripper
Nov-13-2008 Rip Date
000-00-0000 Street Release
84,0 MB Size
Lame 3.97 Final -V2 --vbr-new %s %d Encoder
EAC Secure Mode Grabber
CDDA Source
VBRkbit - 44.1kHz - Joint-Stereo Bitrate
77:43 min Playing Time
646.259.3377 Website Link
25 Tracks Total

:TRACKLiST:

01. 03:54 best thing ft. jay-z
02. 01:27 make it rain
03. 00:25 whats a man to do
04. 03:51 appetite
05. 00:26 before i met you
06. 03:44 whats your name ft. will.i.am
07. 00:30 lifetime
08. 00:29 his mistakes
09. …

Muzik Muzik Semi Final..

Muzik2 semi final utk AJL23

Etnik Kreatif
(9 malam, Jumaat 28 November)


Doa Dalam Lagu (Mawi & Heliza)
Lambaian (Fazli Zainal)
Dusta Berkalang (Aiman)
Persoalan Cinta (Farawahida)
Songo (Amy Search)
Panas (Ifa Raziah)
Pujangga Merindu (Syura)
Jarak Rindu (Azfar)
Puteri Tarian Kasih (Anis Aneesa)
Mengharap Sinar (Dior)

Balada
(9 malam, Jumaat 5 Disember)


Sampai Syurga (Faizal Tahir)
Bila Nak Saksi (Spider)
Dingin (Ziana Zain)
Sejauh Ini (Dina)
Teman Terulung (Anuar Zain)
Hanya Di Mercu (Ayu)
Ada Untukmu (Nubhan)
Tanpa (6ixth Sense)
Bila Terasa Rindu (Dafi)
Cinta Terhalang (Bob)
Cuba (Faizal Tahir)
Lagu Kita (Aizat)

Pop Rock
(9 malam, Jumaat 12 Disember)


Kalis Rindu (Elyana)
Mila Bila Cinta (Mila)
Separuh Masa (The Lima)
Bukti (Fiq)
Cinta Si Rama-Rama (Hattan)
Lagu Untukmu (Meet Uncle Hussein)
Yang Pernah (Estranged)
Mabuk (Spider)
Ku Merindu (Shah & Ella)
Aku Lebih Tahu (Mila)
Aku Stacy (Stacy)
Rimas (The Fabulous Cats)





tahun ni aku tak tau nak pilih sapa

band kesukaan aku tak ada .. huhuh

HU…

Belive it or not?

Image
Can you belive it ? .. ahahah macam tak percaya kan....
The speed of torrent I downlaod can achieve 100kbps .. The speed is really fast ... isn't it ?? I'm using only 1.5mbps streamyx....

Half-Life 1 Updated Released

Half-Life 1 Update Released

Its been a while since the last HL update. This new update allows you to have a custom avatar/image when viewing the scoreboard. If you are able to upload your own picture for avatar i can already imagine the crazy user-avatars we'll encounter.. Here's the list:
Bug Fixes Removed the need to manually re-login and re-authenticate to Steam while in game Fixed a crash on startup when running windowed with a non-standard desktop resolution Removed the display of saytext (in-game chat text) from players whom you've blocked in Steam friends Locked down several engine cvars to prevent malicious script exploits Enforced file consistency on several sprites in Counter-Strike Removed "ex_extrapmax" cvar (no longer needed)Server Added "-noaff" command-line option to disable setting of thread affinity Added "bannedcfg" cvar so admins can choose which file is written to by the "writeid" command

Sxe Injected Baru Lagiiii

Image
sXe Injected 5.3 released, this new version includes:Fix: More & More performance issues NOTE: version 5.2 has a few FPS problems, so, i'm making 5.3 mandatory in order to avoid people to use 5.2. Remember, you can play 5.2 servers with this version.

Download Condition Zero Non-Steam

Image
- Standalone
- Latest Version
- NonSteam Edition



- Standalone
- Latest Version
- NonSteam Edition
- Playable on LAN and on nonsteam servers
- Clean rip from original steam GCF files
- Suitable for a single CD

The latest iteration for the massively popular, online Counter-Strike series, Counter-Strike: Condition Zero adds a new single-player element for the first time ever! Compete against brilliant computerized opponents to rescue hostages, escort VIPs to safety and locate and diffuse bombs. Condition Zero features computerized opponents during online and offline play, new maps, weapons, and character models to take Counter-Strike to the next level!

Features:

- Improves on the original Counter-Strike, the world's No. 1 online multiplayer action game
- Stand-alone game: not necessary to own original Counter-Strike
- Better graphics, more weapons, new maps
- Includes extensive single-player campaign
- Supports cooperative play via LAN or internet connection


Download link

http://rapidshare.com/files…

Sxe Injected 5.1 dah keluar,

Image
sXe Injected 5.1 Fix 1.0 New!
Tak sampai seminggu Sxe injected version 5.1 fix 1.o dah keluar, korang kena download software ini untuk main server yang menggunakan sxe

sXe Injected 5.1 Fix 1.0 released, this new version includes:Add: voice_speex.dll validation Add: gas_puff_01.spr validation Add: smokepuff.spr validation Add: New code encryption Add: r_wadtextures and r_wateralpha blocked
Download winrar : click here

Akhirnya aku boleh main cs source

Image
Kalau korang berjaya download 12 link rapidshare, taniah la, aku dah download cs source tu,
dah boleh main, kalau korang ada masalah dengan protocol 7 sebenarnya cs source tu version lama.
Tapi sayang sekali server malayisia tak ada dlm list jadi bila aku main server lain memang ping agak tinggi dalam 200-400 latency dan aku kena kick .. isk isk isk....

New sxe for client has been fixed, GET it NOw

Image
sXe Injected 5.0 Fix 1.0 New! sXe Injected 5.0 Fix 1.0 released, this new version includes: Fix: Freeze connecting to the server (steam and non-steam users)

Download Winrar Click HERE

Counter-Strike: Source v18 [DiGiTALZONE]

Full DigitalZone Counter-Strike: Source installer with latest update v18Counter-Strike is the #1 online action game in the world.
Engage in a realistic brand of counter-terrorist warfare in this popular team-based game.
Take out enemy sites. Rescue hostages. Your role affects your team's success. Your team's success affects your role.This is full installer of Counter-Strike: Source with latest update v18 and add-ons packs. I've made this one to make DigitalZone Fan's life little bit easier.


Features:-
Counter-Strike: Source with latest update v18- NonSteam Edition (extracted)-
Multilingual-
AutoUpdater-
Clean rip from original steam GCF files-
Textures and Models pack add-on for custom maps-
SETTI's MasterServers patch-
Playable on LAN and on nonsteam servers-
Steam Account/CD-Key NOT required-
Easy installer which have 1.13gb size

This package include only DigitalZone releases, nothing more. hope you like it.Please tell me if everything is ok with my installer (I tested it on…

Counter Strike : Source Server

Sebenarnya aku dalam percubaan untuk berhijrah Counter Strike Source (CSS), orang kata game source nampak real, tapi bagi aku cs:source nampak macam kartun, cara player mati semua tu macam cartoon, cuma effect dia real la sikit kalau korang tembak pasir.

Aku akan cuba buka server cs source tapi makan masa sikit, Sesiapa ingin cuba mendownload server counter strike source boleh la download dkt www.cstrike-planet.com , pilih tutorial,

sxe-injected 4.9 updated

Korang masuk Paan Server kena isntall sxe, tujuan supaya tidak main hack di server aku dan dijamin korang ni gammer yang bersih.


The first things when you play on Paan Server you all need to isntall sxe-injected client. This is important what we want you play clean and no hack or cheating.


sXe Injected 4.9 New! sXe Injected 4.9 released, this new version includes:Add: Threads validation Fix: Crashes closing injected Download winrar : Click here





Image
Currently ranking top15 by date 3/5/2008

1 Dungu 1
2 Fariano
3 Tun
4 Semak^
5 {Lt.M} * Tun*
6 [NeVeR]_Time To Own
7 [MYZ] . *Blizz*
8 *~sHaLaLa~*
9 {Lt.M} *KilleR Sopan*
10 =CN=DQ='hao'
11 125z
12 [DoN] *Killer_Awp*
13 Xx[January]xX - Zenith
14 [DoN] *roDok a.k.a Pai
15 [DoN] *Unisol*

Paan Server

Paan server ditubuhkan pada 26/03/2008 hehe baru lagi,
sejarah pahit hitam nak create server ini asyik kena downlaod install 4-6 kali pastu cari la crack server last2 aku jumpa,

walaupun server aku dah nak berusia dah dekat sebulan , sebelum ni aku asyik guna rcon untuk control server hehehe, baru semalam tau guna command amxmodx, rupenya kena buat setinfo dulu ,hehehe terima kasih ye DoN, set plugin untuk amx semua tau, tapi bila nak guna command amx tak tau sembelum keh keh keh


Server on bila2 tengok dulu kalau ranking dalam ltm server tak bagus, tak on kot hehe,
kalau asyik kena hing ping server on, Server aku pun dah maju macam ltm ni
kena pakai sxe, ehhee
Penting ni pakai sxe tak susah, downlaod--->> install--->> open -->> injected---- Open la Cs/CZ ke

Server aku on time2 cuti je atau semester, tengok2 la kalau dpt sambung study atau aku keje , server aku ni bye2 hehehe

Paan Server
Paan Superheoroes
Paan Soccerjam