Posts

2018

2018 target

To reduce weight in 90 days  by 30kgs hopefully in April 2018

To settle down  all  pending accounts before audit start in March 18

Hopefully there is gain in my salary.

To improve my skills knowledge in accounting, communication skill and excel skills.

 To clean my room  kasi cantik skit.

 If there is hope in finding someone.


Today Journal 22/10/15

I got a call for interview from BAT.

They informed me that they will be submit to HR Manager if I am qualify to meets their requirement as Accounts Exec. The role was offered to me as GL and reconcile .

I am still waiting the email they send it me. Damn i forgot the HR name because I was happy to get phone call from very good company.

But  also I am scared if I failed to impress them for the interview. The problem I facing is my English. I still can speak English but not really fluent. Sometimes I also have broken grammar and also I facing the problem to develop story.

I will try properly to prepare myself.

Godswill . Insyallah I'll try my best to improve it.


june

Wahh skrg dah bulan jun, lagi seminggu aku start semester kedua, aku pun tak tau apa bakal result periksa. aku sebenarnye, ada masalah sikit untuk ingat.. tak pe next semester nih aku nak cuba strategi aku , aku cuba buat jadual belajar aku, biar balance study dengan lepak..

aku terasa agak shock( kejutan budaya) ... 4 bulan je belajar beb , terasa agak cepat.. aku ambik accounting.. sebab calculation, bagi aku , aku masih boleh bawa calculation dalam accouting, tapi subject teori aku ada masalah untuk mengingat..
jadi aku fikir aku cuba buat sesuatu.. mesti boleh.. dan mesti ada cara..


bulan lepas..

aku tiba pc aku buat hal, aku tengok elok study guna slides dari komputer , tiba2 monitor aku padam..

maka terpaksalah aku beli monitor baru .. samsung 20 inch .. ok gak wide screen aku nih, harga aku beli nih pun dlm rm439 , ok la , tempat lain still mahal lagi rm450, LG 19 inch lagi mhal dari aku beli nih..
tapi sebenarnya samsung bukan the best untuk monitor, bagi aku viewsonic la the bes…

mp3 List

all my current mp3 list, haha bukan untuk downlaod, semua dlm playlist winamp aku, so malas pulak aku nak pilih song untuk dengar, jadi add semua yang ada cuma play by shuffle, dan aku rasa masih tak banyak aku kumpul ,10000 ni pun since aku terformat pc aku, dulu lagi banyak siaa.. btw, lagu melayu agak susah nak kumpul balik sebab tak ada history of malay song, for english how do I find all the list song for before years, you only need to surf http://www.rockonthenet.com / Your can find the all archive history of charts there.

WINAMP

playlist
10335 tracks in playlist, average track length: 3:59
Estimated playlist length: 528 hours 46 minutes 29 seconds
(2802 tracks of unknown length)
Right-click here to save this HTML file.

Playlist files:

1. Hujan - Dugaannya (3:38)
2. Fiq - 3 Malam Tanpa Bintang [jiwang.org] (4:41)
3. Ella & Shah - Ku Merindu (4:08)
4. Anuar Zain - Tinggalkan Aku [jiwang.org] (4:35)
5. Fazley - Kerna Asmara (4:36)