life has to go on

wahh 2009 , sekejap je masa berlalu, umur aku pun semakin meningkat, dah 23 aku ni,

skrg ni aku masih mengangur lagi , aku pernah cuba apply keje tapi still tak dpt, member aku semua keje, kata mereka tak sanggup sambung dah sebab nak kena loan dng ptptn, ada yang mereka ambil pjj

aku pulak tengah plan nak sambung study, seriusly english aku kurang bagus, siapa tentang math & science memang aku sekeh kepala diorang..


aku pulak dah lama cuti , aku pernah apply untuk keje practical lama aku tapi full, Aku berterima kasih kepada Miss Lim memberi tunjuk ajar kepadaku .

Pasal sukar ku mendapatkan kerja , hhaha pointer aku bukan bagus mana pun, tapi aku pernah dapat 3.5 cgpa, ntah mcm mana , mungkin aku tak ada rezeki, atau mereka saling mendengki tak boleh tengok kita maju. Srkg ni aku rasa dah terlambat bagi ku untuk bekerja..

aku kena lakukan aku kena dapatkan segulung lagi ijazah aku ni dengan pointer lebih bagus..
Walaupun orang kata pointer is nothing, tapi bagi aku ia adalah sesuatu bermakna bagi aku ..

0 comments: