Akhirnya aku boleh main cs source


Kalau korang berjaya download 12 link rapidshare, taniah la, aku dah download cs source tu,
dah boleh main, kalau korang ada masalah dengan protocol 7 sebenarnya cs source tu version lama.
Tapi sayang sekali server malayisia tak ada dlm list jadi bila aku main server lain memang ping agak tinggi dalam 200-400 latency dan aku kena kick .. isk isk isk....

Comments

mcm smart ar...
hahah...
cam sama je ngan CZ aku bile gune openGDL..
huhu..
ntah..
xpe aku akan try men..
aku ngah donload file 2...
heee...
nnti men sama2 paan..
haha
masterz_man said…
HA3...
bR BLEH MAIN KA...
Aku main server indon jerk...
Create server x dop org msk...
Org hong kong yang ping 200-400 msk...
Wat lag je...
Org malaysia x dek yg main dah....
KURANG PENDEDAHAN !!!!
masterz_man said…
Aku gna nie je nak bukak server...
Download & install pas2 bleh on server slalu....

http://rapidshare.de/files/39335381/CSS_FULL_Update_Patch__1__18.5_FINAL_.exe.html

Cuma kna setting mcm biasa ler...

Popular posts from this blog

mp3 List

I want to resign and find new job

Today Journal 22/10/15